roomy

Kant-en-klaar tuinkantoor laten plaatsen | roomy

Ben je op zoek naar een tuinkantoor als werkplek in de tuin? Een modern tuinkantoor van roomy is de ideale werkplek waar je helemaal tot rust komt. Of het nu gaat om een werkplaats, een hobbyruimte of iets anders, met mij heb je een tuinkantoor die voldoet aan al je wensen.  

Ik ben daarbij meer dan alleen een modern tuinkantoor. Dankzij mijn uniek en duurzaam ontwerp maak ik niet alleen jouw leven mooier, maar ook die van de wereld. Een eigen prefab werkplek in de tuin laten plaatsen? Neem contact op en bekijk wat de mogelijkheden zijn van een tuinkantoor bij jou thuis! 

Eigen werkplek in je tuin 

Wil je graag een kantoor aan huis, maar heb je hier geen ruimte voor? Vervelend, maar maak je geen zorgen: ik ben de oplossing! Met roomy ben je namelijk verzekert van een eigen kant-en-klaar kantoor in je tuin. Zo hoef je zelf niet dagen of weken te verbouwen, maar laat je simpelweg een roomy plaatsen in je tuin.

Binnen no-time kun je genieten van een unieke werkplek in je tuin waar je helemaal tot rust komt en je ding kunt doen. Het fijne is ook nog dat ik geheel zelf in te delen ben naar jouw wensen. Heb je vragen over een tuinkantoor of over mij? Neem contact op en we beantwoorden al je vragen. .

Neem contact met ons op

Voordelen van een kantoor in je tuin van roomy

roomy is uniek en daar ben ik trots op. Ik ben niet alleen een betaalbare oplossing voor een professionele werkplek aan huis, ik heb meer te bieden. Hierbij verschillende redenen waarom je zou moeten kiezen voor een tuinkantoor in je tuin van roomy: 

  • Klimaatbewust 
  • Lokaal 
  • Plug & play 
  • Circulair 
  • Verschillende groottes 
  • Betaalbaar kantoor in de tuin
  • Meestal vergunningsvrij 
Modules bekijken

Verschillende soorten tuinkantoren

Wij hebben verschillende roomy's die geheel zelf in te delen zijn. Wil je een zit werkplek of een sta werkplek? Pas jouw werkplek in de tuin geheel aan naar jouw wensen en behoeften. Daarbij heb je de keuze uit tuinkantoren van verschillende groottes. Klein of groot, bij ons ben je aan het juiste adres. Lees hieronder meer over roomy 1, roomy 2 en roomy 3. 

Tuinkantoor op maat

Heb je behoefte aan een andere maat dan roomy 1, 2 of 3, of wil je bijvoorbeeld een extra raam, toilet of douche? Je kunt bij ons ook terecht voor een op maat gemaakte roomy. Wij ontwerpen de roomy in overleg met jou, helemaal zoals jij dat wilt. Klik op de button hieronder voor meer informatie.
roomy op maat laten maken

Duurzaam kantoor in de tuin

Zoals ik al eerder zei ben ik niet zomaar een tuinkantoor. Ik ben namelijk op een duurzame manier gemaakt. Met roomy plaats je dus niet alleen een betaalbaar tuinkantoor in je tuin, ook herstel je de balans tussen werk en privé met respect voor de planeet. Je beperkt natuurlijk niet alleen de uitstoot van je dagelijkse kilometers. Ik ben gemaakt van CLT, 100% verantwoord hout dus. Dit maakt mij al uniek in mijn soort, maar ik ga verder dan dat. Het CLT waarvan ik gemaakt ben komt van het zaagoverschot uit de CLT-fabriek, restafval dus! Interesse in een duurzaam kantoortuin? Ik ben de oplossing voor jouw eigen werkplek in de tuin. 

Kantoor in tuin vergunning

Heb je een vergunning nodig voor een kantoor in je tuin? Goede vraag! Het plaatsen van een roomy is in de meeste gevallen gelukkig vergunningvrij. Ga zelf echter goed na wat op jouw persoonlijke situatie van toepassing is in de brochure van de Rijksoverheid Vergunningvrij bouwen’.  

Mocht dit niet helemaal duidelijk zijn, dan kijkt ons team graag even mee. Tevens bieden wij in samenwerking met ingenieurs bureau Drawinq voor €150,- een vergunningscheck. 

Kantoor in tuin belasting

En is een tuinkantoor eigenlijk aftrekbaar? Wanneer je als ondernemer een werkplek of een kantoor in de tuin hebt, dan zijn enkele kosten aftrekbaar. De regels van een koopwoning of huurwoning verschillen, dus let hier wel goed op. Voldoe je aan de voorwaarden? Dan kan je bepaalde kosten aftrekken van de winst. Meer weten over de Belastingdienst en een tuinkantoor? 

Veelgestelde vragen | FAQ

Waar kan roomy geleverd worden?

Ik kan geplaatst worden door heel Nederland.

Wat is de levertijd van een roomy tuinkantoor?

Mijn levertijd is ongeveer 16 weken.

Krijg ik garantie op een roomy?

Zeker! Je ontvangt standaard 1 jaar garantie op mij.

Is roomy goed geisoleerd?

Yes! Ik ben super geisoleerd en heb daarom lage energiekosten!

Over roomy

Ik ben ontworpen door Fix, een Rotterdamse onderneming die problemen op de woningmarkt aanpakt met innovatieve en duurzame houtbouw. De gezichten achter roomy zijn Alain en Chantal Fouraux. Meer weten over mij? 

Prefab kantoor in tuin? Vraag een offerte aan!

Haal de balans tussen werk en privé weer terug. Geen online vergaderingen meer aan de keukentafel of telefoontjes met kinderen om je heen, maar een werkplek in de tuin waar je alle rust hebt om je ding te doen. Kies voor comfort en rust in een duurzame omgeving. Een prefab tuinkantoor laten plaatsen? Met mij werk je binnen no-time in een modern tuinkantoor. Geïnteresseerd in een roomy? Neem contact op en ontdek wat roomy jou te bieden heeft! 

Bekijk onze modules

roomy

Beoordeling door klanten: 5 / 5

1 beoordelingen