roomy

Wij zijn Fix, wij lossen problemen op

roomy is ontworpen door Fix, een Rotterdamse startup die problemen op de woningmarkt head-on aanpakt met innovatieve houtbouw. Fix is opgericht door Alain en Chantal Fouraux, broer en zus met makersbloed.

Alain Fouraux

Alain ken je misschien van de CCTV toren in Peking, die hij als hoofdarchitect bij OMA ontwierp. Deze toren werd in 2012 uitgeroepen tot Best Tall Building Worldwide. Ook ontwierp hij voor hifi merk Morel de Fat Lady, een speaker die in 2009 werd bekroond met een CES-award.

Chantal Fouraux

Chantal is oprichter van Studio Abuse, een van de pioniers op het gebied van upcycling van gebruikt textiel. Ook woonde zij een aantal jaar off-grid in Frankrijk, waar zij leerde over duurzaam leven en het optimaal (her)gebruiken van grondstoffen. Inmiddels heeft ze haar kennis uitgebreid naar circulaire oplossingen voor architectuur en interieurs.

Direct contact opnemen

Samen is niet alleen. Meet our partners

Om stappen te zetten moet je soms out-of-the-box denken, in dit geval over een box. Gelukkig kunnen we hierbij rekenen op onze fantastische partners: Derix, Woodjoint, Iep Meubelmakers, Eurotec, ThermIQ, The Good Floor en Pro Suber.

roomy

Beoordeling door klanten: 5 / 5

1 beoordelingen