roomy

Wonen in circulair comfort

roomy is een modulair prefab bouwsysteem, waarmee je eenvoudig en zonder zorgen jouw ideale, betaalbare, hoogwaardige, circulaire woning kunt laten realiseren. roomy is speciaal ontwikkeld voor mensen die klimaat bewust willen wonen en zelf initiatief willen nemen om te bouwen. Wil jij een tiny house, flex woning, vrijstaande villa of hele ecowijk? Met het roomy woningbouw systeem kunnen wij eenvoudig een woning ontwerpen die helemaal bij jouw eisen past. Wij helpen je met zelfbouw, CPO en projectontwikkeling en begeleiden het hele traject van ontwerp, vergunning aanvraag, financiering, bouw en oplevering.

Wij ontwerpen jouw droomhuis

roomy woningen kunnen geheel off grid worden uitgevoerd, maar kunnen natuurlijk ook worden aangesloten op nutsvoorzieningen. Wij bieden hiervoor verschillende oplossingen, zo kun je voor de verwarming bijvoorbeeld kiezen uit infrarood verwarming of een warmtewisselaar.

Voor de fundering gebruiken wij een schroef fundering, deze kan zonder heien worden aangebracht en na gebruik eenvoudig kan worden verwijderd.

roomy is vervaardigd van verantwoorde, veelal bio based materialen. Zo is de draagconstructie gemaakt van zaagoverschotten uit de houtbouw en zijn de kozijnen gemaakt van hergebruikt hardhout. De wanden en plafonds zijn afgewerkt met populieren multiplex en de gevel is bekleed thermisch gemodificeerd vuren. Hierdoor is nagenoeg geen onderhoud aan de woning nodig.

Wij ontzorgen je van ontwerp tot oplevering

De woningen worden geprefabriceerd en volledig afgewerkt in modules en elementen naar de bouwplaats gebracht. Dit scheelt aanzienlijk in transporten vergeleken met conventionele bouw en daarom wordt de uitstoot van stikstof en bouwafval geminimaliseerd. Op de bouwplaats worden de woningen snel, stil en efficient in elkaar gezet. Het plaatsen van een woning duurt afhankelijk van de grootte 1 dag tot een paar dagen.

Komt een eind aan het woongebruik dan zijn de woningen eenvoudig te verwijderen zonder sporen achter te laten. De woningen worden in Nederland geprefabriceerd, dit vermindert de uitstoot van stikstof en garandeert levertijden volgens afspraak

Deel jij onze droom?

Hoe groener hoe beter. Steeds meer mensen willen duurzamer en dichter bij de natuur leven. Maar hoe doe je dit in de praktijk?

Wij geloven dat een woning veel meer is dan een dak boven je hoofd. Een woning is een veilige haven die bijdraagt aan je gezondheid en kan voorzien in een zinvol, zorgeloos en duurzaam leven.

Met roomy woningen willen wij helpen op een duurzame manier, in hoge mate zelfvoorzienend te gaan leven. Simpelweg door beter gebruik te maken van wat de natuur ons te bieden heeft. Wil je meer weten over het bouwen van je woning of ecodorp, neem dan contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Woningen

roomy

Beoordeling door klanten: 5 / 5

1 beoordelingen