roomy

Kantoor aan huis bouwen

Kant-en-klaar kantoor aan huis laten bouwen | roomy

Wil je graag thuis een kantoor, maar heb je hier geen plek voor in huis? Geen zorgen! Een prefab kantoor aan huis van roomy is de oplossing. Een kantoor aan huis is een perfecte werkplaats, maar kan uiteraard ook gebruikt worden als hobbyruimte of voor andere doeleinden. Ik ben die extra kant-en-klare kamer die je in je tuin laat plaatsen, plug & play en in de meeste gevallen ook nog eens vergunningsvrij.

De duurzame houten tuinkantoren zijn meer dan alleen een kantoor aan huis. Dankzij mijn unieke ontwerp maak ik niet alleen jouw leven mooier en gemakkelijker, maar ook die van de wereld. Een eigen geprefabriceerd kantoor aan huis laten plaatsen in jouw tuin? Neem direct contact op en bekijk wat de mogelijkheden zijn!

Prefab kantoor aan huis

Een eigen kantoor aan huis bouwen kost enorm veel tijd. Met mij ben je verzekert van een kant-en-klaar kantoor aan huis. Geen dagen of weken verbouwen, maar simpelweg laten plaatsen en voilà; je kunt binnen no-time genieten van je eigen unieke ruimte. Uiteraard ben je verder vrij in hoe je je eigen kantoorunit aan huis wilt inrichten of indelen. Heb je vragen over een kantoor aan huis of over mij? Neem contact op. We helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Waarom een kant-en-klaar kantoor aan huis van roomy?

roomy is uniek in zijn soort. Niet alleen zijn wij een betaalbare oplossing, ook kennen de roomy’s vele voordelen. Wij vertellen je graag waarom je zou moeten kiezen voor een kantoor aan huis van roomy:

  • Klimaatbewust
  • Lokaal
  • Plug & play
  • Circulair
  • Verschillende groottes
  • Betaalbaar kantoor aan huis
  • Meestal vergunningsvrij

Verschillende geprefabriceerde kantoor-modules

Ik ben de extra kamer die jou de ruimte biedt. Of je nu op zoek bent naar een klein of groot kantoor aan huis, bij ons ben je aan het juiste adres voor een duurzame kantoorunit. Zo heb je de keuze uit onze roomy 1, roomy 2 of roomy 3. Lees hieronder meer over mij.

Tuinkantoor op maat

Heb je behoefte aan een andere maat dan roomy 1, 2 of 3, of wil je bijvoorbeeld een extra raam, toilet of douche? Je kunt bij ons ook terecht voor een op maat gemaakte roomy. Wij ontwerpen de roomy in overleg met jou, helemaal zoals jij dat wilt. Klik op de button hieronder voor meer informatie.
roomy op maat laten maken

Duurzaam kantoor aan huis

roomy staat voor duurzaamheid en daar zijn we trots op. Met mij plaats je niet alleen een betaalbaar kantoor aan huis. Met een roomy herstel je de balans tussen werk en privé, maar dan met respect voor de planeet. Met onze geprefabriceerde modules beperk je natuurlijk de uitstoot van jouw dagelijkse kilometers, maar het gaat verder. Onze kant-en-klare tuinkantoren zijn gemaakt van CLT, 100% verantwoord hout dus. Dit maakt roomy al uniek, maar we maken het nog mooier voor je. Het CLT van mij komt ook nog eens van zaagoverschot uit de CLT-fabriek, restafval dus. Geïnteresseerd in een duurzaam kantoor aan huis? roomy is dé duurzame oplossing.

Kantoor aan huis, mag dat?

Om maar meteen antwoord te geven op de vraag: jazeker! Een kantoor aan huis is gewoon legaal, in veel gevallen zelfs vergunningsvrij! Zoals je kunt begrijpen zitten er natuurlijk wel een paar voorwaarden en eisen aan vast. Zo stellen de meeste gemeenten vast dat maximaal een derde van het huis mag dienen als kantoor en natuurlijk mag je geen overlast veroorzaken. 

Kantoor aan huis aftrekbaar

Maar hoe zit het dan met de Belastingdienst? Is het aftrekbaar? Wanneer je als ondernemer een werkruimte of kantoor aan huis hebt, dan zijn enkele kosten aftrekbaar. Let wel goed op de regels van ene koopwoning of huurwoning, deze regels verschillen namelijk. Voldoe je aan de voorwaarden? Dan mag je bepaalde kosten aftrekken van de winst. Lees hier meer over een kantoor aan huis en de regels van de Belastingdienst.

Veelgestelde vragen | FAQ

Waar kan roomy geleverd worden?

Ik kan geplaatst worden door heel Nederland.

Wat is de levertijd van een roomy kantoor aan huis?

Mijn levertijd is ongeveer 16 weken.

Krijg ik garantie op een roomy?

Zeker! Je ontvangt standaard 1 jaar garantie op mij.

Is roomy goed geisoleerd?

Yes! Ik ben super geisoleerd en heb daarom lage energiekosten!

Over roomy

Ik ben ontworpen door Fix, een Rotterdamse onderneming die problemen op de woningmarkt aanpakt met innovatieve en duurzame houtbouw. De gezichten achter roomy zijn Alain en Chantal Fouraux. Meer weten over mij?

Prefab kantoor aan huis bouwen? Neem nu contact op

De balans tussen wek en privé weer terugkrijgen? Kies dan voor een kant-en-klaar kantoor aan huis. Online vergaderen aan de keukentafel of e-mails beantwoorden met kinderen om je heen is verleden tijd. Kies voor comfort en rust in een duurzame omgeving. Een eigen kantoor aan huis laten bouwen? Met de kant-en-klare roomy werk je binnen no-time in een professionele kantoortuin. Geïnteresseerd in een kantoor aan huis? Neem nu contact op en ontdek wat de mogelijkheden zijn van mij.

Bekijk onze modules

roomy

Beoordeling door klanten: 5 / 5

1 beoordelingen