roomy

Tuinkantoor? Dit moet je weten als zzp'er

roomy: de oplossing voor zzp'ers

Ben jij een zzp'er en heb jij behoefte aan een bedrijfsruimte aan huis? Het hebben van een eigen kantoor in huis heeft veel voordelen. Helaas heeft niet iedereen hier ruimte voor, maar niet getreurd! roomy is de oplossing voor jou als zelfstandig ondernemer. Met roomy ben je verzekert van een modern en duurzaam bedrijfsruimte aan huis, zoals bijvoorbeeld in je tuin.

Of je nu op zoek bent naar een kleine werkplek of een grote, bij ons ben je aan het juiste adres. Ben je een zzp'er en heb je behoefte aan een werkplek aan huis waar je tot rust kunt komen en efficiënt kan werken? Neem dan contact op of vraag gratis een offerte aan. 

 

Als zzp'er een modern kantoor aan huis? 

Als zelfstandig ondernemer kun je profiteren van enorm veel vrijheid. Je bepaalt je eigen agenda en werkzaamheden, waar en wanneer je dat wilt. Veel zzp'ers kiezen ervoor om thuis te werken, maar komen er na een tijdje achter dat je werk en privé misschien beter gescheiden kunt houden. Thuis heb je nu eenmaal onwijs veel prikkels en afleidingen.

Ben je klaar met het online vergaderen aan de keukentafel en e-mails beantwoorden met kinderen om je heen? Dan is het tijd om de balans tussen werk en privé terug te halen. Met mij haal je een moderne werkruimte 'aan' huis waar je geheel tot rust komt en je werk kunt doen zonder gestoord te worden. Klinkt dit als muziek in de oren? Tijd om actie te ondernemen! Neem contact op en we helpen je verder. 

Neem contact met ons op

Verschillende soorten kantoor-modules

Ik ben de extra kamer die jou de ruimte biedt. Of je nu op zoek bent naar een klein of groot kantoor aan huis, bij ons ben je aan het juiste adres. Zo heb je de keuze uit onze roomy 1, roomy 2 of roomy 3. Lees hieronder meer over mij.

Kantoor aan huis: stappenplan voor zzp'ers

Wanneer je een zelfstandige ondernemer bent kun je enorm veel kosten besparen door je kantoor aan huis te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan al de huur- en reiskosten die je kunt besparen door thuis te werken. Maar kun je deze kosten ook aftrekken bij de Belastingdienst, heb je een vergunning nodig en hoe gaat het in zijn werking? Ik begrijp dat je met veel vragen zit. Ontdek in 3 stappen wat je kunt verwachten: 

  • Stap 1. Ga na in het bestemmingsplan van jouw gemeente of het past om een kantoor aan huis te bouwen 
  • Stap 2. Alhoewel je in aanmerking kunt komen voor kostenaftrek van je kantoor, is dit niet altijd het geval. De Belastingdienst heeft gelukkig een handige hulptoop om snel te controleren of jij in aanmerking komt voor eventuele aftrekposten.  
  • Stap 3. Vergeet de inrichting van je kantoor niet, want deze zijn waarschijnlijk ook aftrekbaar! 

Meer lezen over wat je kunt verwachten? Bekijk dan de website van ZZP Servicedesk. 

Mag je als zzp'er zomaar een kantoortuin bouwen?

Het klinkt natuurlijk als muziek in de oren, maar mag je zomer een kantoor aan huis bouwen? Dat is een goede vraag. Gelukkig is het plaatsen van een roomy in de meeste gevallen vergunningvrij.

Ga zelf echter goed na wat op jouw persoonlijke situatie van toepassing is in de brochure van de Rijksoverheid ‘Vergunningvrij bouwen’.  Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op zodat we je kunnen helpen.  

Zzp aftrekposten kantoor aan huis

Als zzp'er kan je dus kosten aftrekken bij de Belastingdienst als je een werkruimte aan huis gebruikt. Let wel goed op de regels van een huurwoning of een koopwoning, want deze verschillen sterk. Heb je bijvoorbeeld een koophuis? Dan moet je voldoen aan het feit dat er daadwerkelijk sprake is van een zelfstandige werktruimte en als je voldoende uren in je bedrijfsruimte doorbrengt.

Wil je meer weten over welke aftrekposten er zijn en aan welke regels je als zzp'er moet voldoen om in aanmerking te komen? Bekijk dan de website van ZZP-Nederland. Onder aan de pagina hebben zij alle aftrekposten op een rijtje voor je gezet.  

Veelgestelde vragen | FAQ

Waar kan roomy geleverd worden?

Ik kan geplaatst worden door heel Nederland.

Wat is de levertijd van een roomy tuinkantoor?

Mijn levertijd is ongeveer 16 weken.

Krijg ik garantie op een roomy?

Zeker! Je ontvangt standaard 1 jaar garantie op mij.

Is roomy goed geisoleerd?

Yes! Ik ben super geisoleerd en heb daarom lage energiekosten!

Over roomy

Ik ben ontworpen door Fix, een Rotterdamse onderneming die problemen op de woningmarkt aanpakt met innovatieve en duurzame houtbouw. De gezichten achter roomy zijn Alain en Chantal Fouraux. Meer weten over mij?

Als zzp'er een moderne bedrijfsruimte aan huis? Neem contact op!

Ben jij een zzp'er en heb je behoefte aan een moderne bedrijfsruimte aan huis? Tijd om de balans tussen werk en privé weer terug te krijgen. Met een kant-en-klare roomy kun jij binnen no-time werken in een professionele bedrijfsruimte aan huis, bijvoorbeeld in je tuin. Meer weten over mij en welke voordelen ik kan bieden voor jou als zzp'er? Neem contact op en ons team beantwoord al je vragen! 

Bekijk onze modules

roomy

Beoordeling door klanten: 5 / 5

1 beoordelingen